Loopbaancoaching

Ondersteuning om de carrière en eigen loopbaan succesvol aan te sturen.

Dit bevordert de mobiliteit (doorstroom) employability en het welbevinden. Succesvol betekent dat je datgene doet, wat een medewerker zinvol vindt, plezier in heeft en ‘sterk’ in bent. De energie voor het werk en de betrokkenheid met het werk volgen dan vanzelf. Dit levert gemotiveerdheid op die leidt tot verbonden zijn met je vak én met de organisatie.

  • Zingeving: doen wat bij je past.
  • Plezier: vergroten van betrokkenheid.
  • In je kracht: versterken waar je goed in bent.

De medewerker wordt bewust van diverse aspecten van zichzelf in relatie tot werk. Bijvoorbeeld: Wie ben ik? Wat kan ik? (kwaliteiten en mogelijkheden) en Wat ambieer ik? (loopbaankoers). Ook wordt zicht verkregen op belemmeringen die het zetten van stappen verhinderen. Daarbij wordt er gecoacht in het maken van ‘de juiste’ keuzes en het afstemmen van persoonlijke doelen.

  • Door bewustwording en verkrijgen van inzichten.
  • Kunnen de ‘juiste’ keuzes gemaakt worden.
  • Waardoor de juiste stappen gezet of geambieerde doelen bereikt worden.

Het is ook bedoeld voor situaties waarin een medewerker dreigt vast te lopen in het werk. Bij bijvoorbeeld medische beperkingen die een probleem zijn of kunnen worden. Het werk kan dusdanig veranderen dat het niet meer past of de organisatie kan zodanig veranderen waardoor bepaalde functies verdwijnen.

Ik ben op offertebasis inzetbaar om hier vorm aan te geven.

Delen:

Neem contact op voor de aanvraag van een offerte